Esports 24/04/2012

El Milan somia amb Guardiola

La idea sona amb més força que mai perquè l'equip de Silvio Berlusconi és probable que acabi la temporada sense haver guanyat cap títol

Efe
2 min
Corriere della sera

RomaEl Milan té un somni que, com tots els somnis, es pot fer realitat. Es tracta de fer seure a la seva banqueta el tècnic del Barcelona, Pep Guardiola, destaca en la seva portada el diari 'Corriere della Sera'.

"La idea de vestir de negre-i-vermell Guardiola va i ve des de fa alguns mesos, però en cap moment ha desaparegut. [...] Ara s'està treballant per transformar aquest somni en realitat", assegura en un article de primera pàgina el rotatiu amb seu a Milà.

La idea ressona ara amb més força a causa que l'equip, propietat de Silvio Berlusconi, és probable que acabi la temporada sense haver guanyat cap títol.

Les culpes recauen, com sempre, en el tècnic, Massimiliano Allegri, responsable d'haver engegat a rodar les possibilitats de guanyar el campionat en sumar només cinc punts sobre els dotze disponibles en els últims quatre partits del campionat.

A més, el 'Corriere della Sera' afegeix que els dirigents milanistes, és a dir, Berlusconi i Adriano Galliani, no han tingut mai "bona química" amb Allegri, i ja li busquen substitut.

A Berlusconi, president i propietari del club, mai li ha agradat el joc conservador d'Allegri, i sempre ha elogiat els entrenadors que juguen a l'atac i que prefereixen la possessió, com Guardiola.

Per això, després del partit de quarts de final de Lliga de Campions entre el Milan i el Barça a San Siro, Berlusconi va aprofitar l'ocasió per dirigir-se al vestidor dels culers per saludar Guardiola.

"He dit a en Pep que valoro moltíssim com juga el Barça i que és un orgull que anem al Camp Nou amb possibilitats, que hàgim aconseguit un resultat com aquest contra el gran Barcelona", va dir Berlusconi a la premsa.

"En realitat, aquest va ser un altre pas en la direcció del somni que el propietari del Milan no ha amagat mai: portar l'entrenador de l'equip més fort del món a la banqueta del club amb més títols del món", agrega el rotatiu.

Berlusconi sap que l'operació costaria cara, però assegura el rotatiu que estaria disposat a aquest esforç i sap que és possible, ja que l'entrenador català encara no ha renovat el seu contracte.

L'únic gran problema és que al Milan milita el davanter suec Zlatan Ibrahimovic, el qual fa dos anys va deixar el Barça just per la seva mala relació amb Guardiola.

Però el somni és tan fort que Berlusconi creu que podria fins i tot resoldre els problemes de convivència entre Ibra i Guardiola i "fer-los viure feliços i contents", afegeix el diari.

Si el somni Guardiola no arriba a bon port, els diaris italians apunten també avui a una tornada de Fabio Capello a la banqueta negre-i-vermella.

stats