Esports 14/01/2012

Per Mou, abans de tot, el Mallorca

D.r.j.
2 min

BARCELONAEl Reial Madrid juga aquesta tarda a les 20 hores (Gol T) contra el Mallorca -a Palma-, l'últim partit abans d'afrontar el clàssic de dimecres. Tindrà un dia més de descans que els blaugranes, que jugaran demà contra el Betis, però el seu partit no serà fàcil.

El Mallorca es troba en un moment dolç. Arriba de guanyar per 6-1 en Copa del Rei la Reial Societat, i Joaquín Caparrós no els ho posarà gens fàcil als blancs, que busquen tres punts més a l'Iberostar Estadi per poder dormir amb nou punts més que el Barça, ni que sigui per un dia.

Sense Ángel di María, que segueix amb molèsties i al qual José Mourinho ha volgut no forçar i reservar per al clàssic, el Reial Madrid visita un estadi on la temporada passada tan sols va poder esgarrapar un punt gràcies a un empat a zero. Fa dues temporades, però, els madrilenys hi van vèncer per 1-4.

"La nostra prioritat és la Lliga. Tenim un partit contra el Mallorca i em parleu [en referència als periodistes] de venjança contra el Barça. No té sentit", va comentar José Mourinho en la roda de premsa prèvia al partit que va oferir ahir. I és que el tècnic blanc ha volgut deixar de banda el partit contra el Barça i d'aquesta manera rebaixar la tensió que genera amb les seves declaracions els dies previs. El modus operandi de l'entrenador portuguès ha canviat des que a finals del mes d'abril va carregar contra la UEFA a tort i a dret després de caure a casa contra el Barça per 0-2.

"El partit contra el Mallorca és fonamental, perquè la prioritat de l'equip és la Lliga. Hem d'intentar sumar el màxim de punts possibles perquè el nostre adversari directe no se'ns apropi. El Mallorca és un equip que ens exigirà molt i per això tampoc reservaré a ningú, perquè la temporada passada vam perdre dos punts aquí", va explicar l'entrenador blanc, que va demostrar molt de respecte pel seu rival.

Mourinho, a més, va donar la cara per Cristiano Ronaldo, criticat per part de l'afició del Santiago Bernabéu, quan li van comentar que té molt poca eficàcia en els llançaments de falta. "Teniu les estadístiques d'altres jugadors claus d'altres equips? Voleu comparar tots els gols de Cristiano amb els altres? Ell és el Bota d'Or... el Bota d'Or! No ho entenc", va sentenciar un Mourinho en estat pur en tot el que no té a veure amb el clàssic.

D'altra banda, Joaquín Caparrós va confessar que al Madrid "només se'l guanya amb encert, un gran nivell i sort" i va donar per fet que intentarien jugar a un altíssim nivell.

stats