Esports 24/08/2012

Mourinho: "Pot semblar-ho, però no hem vingut a defensar-nos"

T.p.
1 min
El portuguès José Mourinho donant instruccions ahir al Camp Nou.

BARCELONAMourinho va trigar molt poc a aparèixer a la sala de premsa, quan part dels periodistes ni hi havien arribat. Però va trigar 10 segons a contestar la primera pregunta, sobre si el resultat era just. Va meditar-ho i va deixar anar: "No vull ser crític amb decisions que han decidit el partit. No vull ser-ho durant la temporada i encara menys al segon partit. Ja sabeu de què parlo", insinuant que havia vist decisions arbitrals contra el seu equip.

Mourinho va admetre: "El primer temps del meu equip no m'ha agradat. Durant el primer temps el Barça ha jugat molt bé, ens ha collat i no ens ha deixat sortir amb perill. Ens hem limitat a jugar defensivament bé. Podria semblar que volíem jugar per defensar-nos, però no és així. A la segona part ho hem demostrat, especialment a partir del minut 10".

El portuguès va admetre que la forta calor va condicionar el joc, però va deixar clar que havia afectat "a tothom" i que s'han preparat "a l'estranger durant la pretemporada, patint una calor encara més forta". "A la segona part, però, s'ha demostrat que físicament estem bé. Ha estat un bon partit, m'han agradat els dos equips. Però no m'ha agradat el primer gol del Barça, ja que ha estat un greu error del jutge de línia", va afegir. Al final, doncs, va criticar l'àrbitre. Tot i que va dir que no volia fer-ho.

stats