REIAL MADRID
Esports 03/04/2012

Mourinho: "De vegades em sento perdut i no sé quina direcció prendre: sempre em critiquen"

El tècnic portuguès ha parlat al 'Corriere della Sera'. Ha recordat que li queden dos anys de contracte al Madrid i que "mai he dit que no em quedaria"

Ara
1 min
José Mourinho

BarcelonaJosé Mourinho, durant l'entrevista al diari italià 'Corriere della Sera', ha parlat sobre la seva gestió de les crítiques i la pressió: "Per donar el millor de tu mateix no calen enemics, però és millor tenir-ne. Especialment quan estàs en un moment d'èxit i tens tendència a relaxar-te". Mourinho ha destacat el bon moment del Reial Madrid, "líder de la Lliga espanyola i amb òptimes possibilitats d'entrar en les semifinals de la Champions".

Sobre els seus objectius futurs, el de Setúbal ha dit que "en l'àmbit del futbol n'hi ha tres, tots molt difícils: ser l'únic entrenador que ha guanyat la Lliga de Campions amb tres equips diferents; ser l'únic que ha guanyat els tres campionats més difícils del món, les lligues d'Anglaterra, Itàlia i Espanya, i, en uns anys, ser el primer a guanyar alguna cosa amb la selecció portuguesa".

Quan se li ha preguntat sobre les crítiques que ha rebut, Mou ha dit que hi està "acostumat", ja que "en el món del futbol em critiquen tant si dic blanc com si dic negre, si parlo després d'un partit o si no dic res. De vegades em sento perdut i no sé quina direcció prendre: sempre em critiquen". Finalment, es defineix com un "guanyador" i recorda que "la gent oblida els perdedors".

stats