Mourinho encaixa una golejada en la seva estrena amb el United (1-4)

El Borussia de Dortmund ha superat àmpliament els 'red devils' en el debut del tècnic portuguès

Ferran Rigat
Mourinho s'estrena amb golejada en contra (1-4)

BarcelonaJosé Mourinho ha començat amb mal peu la seva aventura amb el Manchester United. L'equip entrenat pel portuguès ha caigut golejat a mans del Borussia de Dortmund en el primer partit de pretemporada (1-4). Els 'red devils' han vist com se'ls escapava ben aviat el primer partit de la International Cup, torneig amistós d'estiu. Al minut vint, la defensa del United no ha encertat en allunyar la pilota de la porteria i al tercer xut, Gonzalo Castro ha acabat introduint la pilota a la porteria. Un quart d'hora després, unes mans involuntàries dins l'àrea han suposat el penal que Aubameyang ha convertit en gol.

En vista del mal joc, Mourinho ha fet quatre canvis a la mitja part, però el Borussia ha ampliat l'avantatge amb el gol del jove debutant Ousmane Dembélé. El francès s'ha escapat de dos rivals i no ha perdonat enviant un potent xut al fons de la xarxa. Els 'red devils' han retallat distàncies dos minuts després. Juan Mata ha cedit la pilota perquè Henrikh Mkhitaryan marqués al seu exequip. Però la remuntada ha sigut inviable i als darrers minuts del partit, Castro ha marcat el seu segon gol amb un xut potent que ha entrat per l'escaire de la porteria del United.

Males sensacions en el primer partit de Mourinho. Dilluns tindrà una segona oportunitat davant de l'altre equip de Manchester, el City. L'equip que entrena Pep Guardiola també necessita la victòria després de caure per la mínima contra el Bayern de Munic en l'estrena del català a la banqueta 'citizen'.