WIMBLEDON
Esports 29/06/2012

"Nadal em deia coses per desconcentrar-me a la pista central de Wimbledon, no m'ho esperava d'ell", diu el txec Rosol

El txec Lukas Rosol, que va donar la gran sorpresa en eliminar Nadal, ha assegurat que "em conformava a disputar tres sets bons i no perdre per 6-0, 6-1 i 6-1"

Ara
1 min
El txec Lukas Rosol, amb Rafa Nadal

BarcelonaEl txec ha reconegut que "és, sens dubte, el millor moment de la meva carrera, no esperava guanyar Nadal. Volia disputar tres sets bons i que el Rafa no em guanyés per 6-0, 6-1 i 6-1. No m'esperava això. És una sorpresa, com una victòria d'un equip de la República Txeca davant el Reial Madrid".

"Jo no havia jugat mai sota el sostre de la central i ell sí, era la meva primera vegada i no sabia què esperar. Quan vam tornar a la pista l'única cosa en què estava centrat era a colpejar la pilota com abans", ha afegit el tennista.

Rosol també ha parlat sobre el petit incident que van tenir els dos jugadors durant un canvi de pista al tercer set, afirmant que "sabia que Nadal intentaria alguna cosa per desconcentrar. Em parlava i em deia coses per desconcentrar-me. Em va sorprendre que ho fes a la pista central de Wimbledon, no m'ho esperava d'ell", va afegir el txec, qui va veure com Nadal passava just davant seu, fregant-se les espatlles, en un moment de tensió. Nadal va protestar a l'àrbitre per la forma de moure's del txec quan esperava el seu servei. Podeu veure el vídeo de les queixes de Nadal i la petita topada entre els jugadors aquí.

stats