Esports 11/02/2012

Nadal passa un control anti-doping sorpresa aquest matí

El tenista mostra la seva alegria per haver estat sotmès a aquesta prova en plena polèmica sobre l'acusació de dopatge per part d'un programa humorístic francès

Ara
1 min

Barcelona"8.30 del matí!!! Acabo de passar un control anti-doping sorpresa...era d'esperar després de tot, però me n'alegro que sigui així!" Aquest ha estat el tuit que el tenista Rafel Nadal ha escrit aquest matí informant sobre un control anti-doping sorpresa al que ha estat sotmès en plena polèmica després de les acusacions de dopatge de l'esport espanyol per part d'un programa humorístic de Canal+ França.

El tenista es troba actualment a Mallorca on continua els seus entrenaments. Tot i el control sorpresa, Nadal ha dit en una entrevista a la Cadena Ser que "ara mateix el més important és el màxim suport que sentim els esportistes par part de tots". "Evidentment", ha reconegut, "són moments complicats, sobretot perquè l'esport espanyol ha tingut en els últims anys un èxit difícil de repetir. Per això qualsevol petit contratemps pot donar peu a intentar explicar tot això, com està passant fora", ha dit.

.

stats