TENIS
Esports 23/04/2012

Nadal escombra Djokovic i suma vuit triomfs seguits a Montecarlo

David R. Jover
1 min
Nadal escombra Djokovic i suma vuit triomfs seguits a Montecarlo

Rafa Nadal va donar un cop de puny sobre la taula després d'imposar-se a la final del Masters 1000 de Montecarlo al número 1 del món, Novak Djokovic, per 6-3 i 6-1 en un matx que va durar tan sols una hora i quart.

Nadal, que va ser una piconadora per al tenista serbi amb el seu servei, va sumar el seu vuitè triomf de manera consecutiva a Montecarlo, una fita històrica. D'aquesta manera trenca la fatídica ratxa de set derrotes seguides en finals amb Djokovic. El serbi no va poder fer res davant la força amb què el manacorí va afrontar un partit que li treu un pes de sobre mentalment de cara a la pròxima edició de Roland Garros, que comença el 28 de maig.

"Djokovic no pot estar sempre impecable", va etzibar un Rafa Nadal que es torna a sentir còmode dins la pista amb el seu joc i prestacions, tot i les molèsties que arrossega al genoll.

Amb la il·lusió d'haver aconseguit un nou Masters 1000, el que és el seu torneig "favorit", el número dos mundial serà des d'avui a Barcelona per disputar el Trofeu Comte de Godó, que comença aquest matí a les instal·lacions del Reial Club de Tenis Barcelona.

Nadal, que debutarà davant de García-López o Rochus, aprofitarà la seva estada a la capital catalana per entrenar-se i recuperar-se físicament de l'esforç fet a Montecarlo i intentarà sumar un nou Godó, tot i que no ho tindrà fàcil, ja que Murray, Ferrer, Verdasco i Tipsarevic també participen en el torneig.

stats