2a DIVISIÓ
Esports 11/09/2011

El Nàstic vol començar a sumar al Nou Estadi davant Las Palmas

Els homes de Joan Carles Oliva necessiten el triomf després de la dura derrota aquesta setmana a la Copa del Rei davant el Valladolid (6-0)

Efe
1 min
El Nàstic s'ha vist superat pel Valladolid en el debut

BarcelonaEl Gimnàstic espera aconseguir davant la Unión Deportiva Las Palmas (20 hores) la primera victòria de la temporada amb la intenció de refer-se del daltabaix de la Copa, després de caure per 6-0 davant el Valladolid, i de passada poder sumar tres punts que es consideren vitals per mantenir intacta la il·lusió en una temporada que no ha començat de la millor manera.

Després de les nombroses lesions que han assolat l'equip d'Oliva, i que el van obligar a alinear un equip de circumstàncies a Pucela, el tècnic sembla que torna a somriure, ja que podria recuperar homes que han d'estar cridats a ser importants durant la temporada. Així, i a l'espera de saber a qui descarta hores abans del partit, Oliva podria tornar a comptar amb Longás, Morán o Rodri. Altres, com Fuster, Arzu o Mairata, que es van quedar a casa en Copa per decisió tècnica, tornaran a l'onze per donar més qualitat a un equip que fins ara no ha pogut mostrar el seu potencial real, i que s'espera que es vegi amb el pas de les jornades.

Juste és l'únic dubte, després de la lesió que va patir en terres castellanes. Las Palmas, a més de pretendre obtenir un altre resultat positiu, té com a repte també no acabar en inferioritat numèrica com en els dos partits anteriors de Lliga jugats aquesta temporada. En Lliga, la UD Las Palmas no sap què és guanyar al Nou Estadi. Dues derrotes, i dos empats, i s'hauria de remuntar a la temporada 95/96 per assaborir l'únic triomf groc en partit oficial.

stats