SEGONA DIVISIÓ A
Esports 03/03/2011

El Nàstic remunta al camp del Xerez (1-2) i surt del descens

Toni Padilla

BARCELONA.El Nàstic de Tarragona va abandonar ahir la zona de descens gràcies als gols de Powel i Felipe Sanchón guanyant al camp en què va pujar a Primera Divisió, el del Xerez. L'equip local va dominar els primers minuts de partit, però, a partir d'aquí, el control i les ocasions les va tenir el conjunt de Juan Carlos Oliva. Encara que el Xerez va portar la iniciativa i el Nàstic, amb tres mitjos centres defensius, s'amagava darrere buscant el contraatac, el primer temps va ser molt igualat. Als 11 minuts, però, el local Óscar Diaz va fer el primer gol del matx després d'un còrner.

A partir de la mitja hora va canviar el guió i va ser el Nàstic el que va assumir el comandament del joc i el que va començar a arribar amb perill a la porteria de Chema. Així, l'empat va arribar dos minuts abans del descans. Gerardo va sacar un lliure directe des de l'esquerra i Powel va marcar de cap des del punt de penal. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

Al segon temps es va veure un Nàstic valent, i Felipe Sanchón, amb un potent xut amb l'esquerra, va posar l'1-2. Era el minut 54. Després del gol, Juan Carlos Oliva va substituir Seoane, amb targeta groga, per Eloy, i va mantenir sempre el control del matx tot i algun ensurt dels locals, que van buscar el gol de l'empat sense fortuna. Gràcies a la resta de resultats, el Nàstic aconsegueix abandonar les quatre últimes posicions de la classificació.