Esports 27/03/2015

Neymar fa de les seves en el triomf del Brasil contra França (1-3)

T.p.

BarcelonaNeymar va ser el gran protagonista del triomf de la selecció brasilera sobre França a París (1-3), en marcar un bon gol i jugar els 90 minuts. Varane va fer l’1 a 0, però abans del descans Oscar ja va empatar. A la segona part, Neymar es va inventar el segon gol brasiler i Luiz Gustavo va sentenciar. El Brasil jugarà un nou amistós diumenge a Londres contra la selecció xilena. Els xilens, amb el porter blaugrana Claudio Bravo jugant els 90 minuts, van perdre per 2-0 contra l’Iran un amistós ahir a Sankt Pölten (Àustria), en un duel en què els sud-americans van jugar amb molts suplents. Munir, per la seva banda, va fer un gol en el triomf de la selecció espanyola sub-21 contra Noruega a Cartagena. Deulofeu va fer l’altre gol de l’equip d’Albert Celades.

La selecció espanyola, amb Piqué, Bartra, Jordi Alba, Busquets, Iniesta i Pedro concentrats, rep Ucraïna a Sevilla (20.45 h / La 1) en partit de classificació per a l’Eurocopa 2016. Croàcia, amb Ivan Rakitic, a més de Halilovic, del filial, també juga partit de classificació per a aquesta cita, en aquest cas contra Noruega (dissabte, 18 h). Els jugadors del Barça que més quilòmetres han fet són els argentins Leo Messi i Javier Mascherano, desplaçats fins als Estats Units per jugar dos amistosos: el primer, dissabte a Washington contra el Salvador, i el segon, a Nova York, dimarts contra l’Equador. Messi, amb lleus molèsties per un cop que va rebre contra el Madrid, no es va entrenar ahir a les ordres de Gerardo Martino.