BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 29/10/2011

Pepu Hernández: "No em penedeixo de gaires coses"

Badalona "Potser hauria fet algunes coses d'una altra manera" Fiatc Joventut "Estan incorporant fitxatges. És important que es puguin fer modificacions"

àlex Gozalbo
2 min

El Fiatc Mutua Joventut, ja amb Eulis Báez a l'equip, juga aquesta tarda (18 hores, Teledeporte) contra l'Asefa Estudiantes de Pepu Hernández, que torna a Badalona. L'Assignia Manresa, per la seva banda, visita (20 hores) la pista del Cajasol Caja Cívica.

Pepu, com ha començat l'Asefa Estudiantes la temporada?

Hem començat al tran-tran, que significa a poc a poc i sense arriscar gaire. L'equip té molts canvis i responsabilitats noves per als jugadors que continuen. Com en molts altres equips de la Lliga Endesa, ens està costant trobar la regularitat. Això durarà fins a la sisena jornada, que és quan jo sempre he pensat que acaba la pretemporada.

Quin ha de ser l'objectiu d'aquest Asefa Estudiantes?

Consolidar l'equip i això, amb les novetats que tenim, passa per acumular bones sensacions. Guanyar partits ens ajudarà perquè ens donarà tranquil·litat.

És molt diferent aquest projecte de l'Estudiantes del que vas entrenar en la teva anterior etapa?

Sí, és diferent. Sembla que no ha passat gaire temps, però això té a veure més amb una sensació meva, amb el fet que jo no m'he sentit mai fora de l'equip, que amb la realitat. El temps és una sensació personal. Dit això, és evident que les circumstàncies són diferents i que els pressupostos de l'última època no tenen res a veure amb els d'ara.

Ajuda'm a completar la frase: tornar a Badalona és...

És especial perquè és una sensació molt agradable. He pogut entrenar en una pista meravellosa i saludar molta gent de Badalona amb la qual em porto bé. És un camp molt agradable per venir a jugar, tot i que conec la pressió que el públic genera sobre els rivals. A partir d'això, el partit serà una altra història, un altre negoci i ara tinc, lògicament, uns altres interessos.

Què et sembla aquesta Penya?

És un equip que encara s'ha d'anar consolidant a poc a poc. Estan incorporant nous fitxatges i sempre és important que es puguin fer algunes modificacions. L'equip s'ha d'enfortir i cal buscar els actors necessaris per a cada moment o circumstància de la competició.

De la teva etapa a Badalona, has tingut temps de fer autocrítica?

Mai he deixat de fer-la. La faig després de cada partit, però també en etapes més llargues. Potser hauria fet algunes coses diferents a Badalona, però no em penedeixo de gaires coses. Sempre penses com hauria pogut anar tot si no haguéssim tingut un parell de lesions importants.

L'èxit de la selecció espanyola, que va guanyar la medalla d'or a l'Eurobàsquet, el sents una mica com teu?

Me'n sento partícip, però a partir d'aquí no tinc dret a res més. Ha passat molt temps des que vaig ser l'entrenador de la selecció. El que sí que és cert és que gaudeixo molt cada vegada que l'equip presenta un bon bàsquet.

stats