LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/04/2012

No hi haurà sancionats per a la tornada

N.g.
1 min
No hi haurà sancionats  per a la tornada

BARCELONA.Cap dels cinc jugadors del Barça i del Chelsea que podien perdre's la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions al Camp Nou van veure a Stamford Brigde la tercera targeta groga que els faria complir un partit de sanció, i, per tant, si els seus respectius entrenadors ho creuen oportú, podran vestir-se de curt.

Per part blaugrana, ni Carles Puyol ni Mascherano van ser amonestats per l'àrbitre alemany Felix Brych, mentre que, per part anglesa, Ivanovic, Ashley Cole i Meireles tampoc van fer cap acció que fos considerada groga per l'àrbitre.

Tot i això, aquests cinc jugadors segueixen mantenint les dues targetes grogues que tenen acumulades i, per tant, en cas de veure alguna cartolina en el partit al Camp Nou de dimarts que ve, es perdrien la hipotètica final a què passarà el guanyador de l'eliminatòria, i que es disputarà el 19 de maig a l'estadi Allianz Arena de Munic.

Els únics jugadors que ahir a Stamford Bridge van ser amonestats pel col·legiat alemany Felix Brych van ser Ramires i Didier Drogba per part del Chelsea, i Sergio Busquets i Pedro Rodríguez per part blaugrana.

stats