LLIGA DE CAMPIONS
Esports 05/03/2012

El noruec Oddvar Moen, criticat per Mourinho aquest any, xiularà el Barça-Leverkusen

Svein Oddvar Moen ha estat designat per dirigir el partit Barcelona-Bayer Leverkusen, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions

Ara
1 min

BarcelonaMoen, nascut el 22 de gener del 1979, va començar en l'arbitratge el 1996, el 2004 va debutar en la màxima categoria del futbol noruec, l'1 de gener del 2005 va passar a ser internacional i el 2011 va entrar a formar part del grup d'elit. Va debutar a la Lliga de Campions el 14 de setembre del 2010 amb el partit de la fase de grups entre el Bursaspor i el València, en què el conjunt valencià va guanyar per 0-4.

Aquesta temporada va dirigir la final del Mundial sub-17 entre l'Uruguai i Mèxic, en què es va imposar aquest últim, amfitrió del torneig, per 2-0. Aquesta temporada ha dirigit dos partits de la fase de grups de la Lliga de Campions, entre ells, el Dinamo Zagreb-Reial Madrid (0-1), en què va expulsar el madridista Marcelo per doble amonestació, i el Vila-real-Nàpols (0-2). Després del partit de Zagreb, Oddvar Moen va ser criticat per Mourinho i el seu portaveu Eladio Parames, del qual va dir que era una "segona part d'Ovebro", àrbitre que va xiular el Chelsea-Barça de semifinals de la Lliga de Campions del 2009.

stats