LLIGA ALEMANYA
Esports 22/06/2012

Orobitg: "El Bayern? Guardiola no sap què voldrà fer a la primavera"

N. Arroyo
1 min
L'exentrenador del Barça Pep Guardiola.

BARCELONA.Se'l rifen. Els grans clubs d'Europa persegueixen Pep Guardiola per contractar-lo com a tècnic a partir del 2013 però l'exblaugrana evita parlar del seu futur futbolístic. Ara no hi vol pensar. Com a mínim, de moment. El seu representant, Josep Maria Orobitg, va negar ahir contactes amb el Bayern Munic, després que el diari sensacionalista alemany Bild publiqués aquesta setmana que l'entitat bavaresa havia tingut una primera conversa amb ell per plantejar-li dirigir l'equip quan Jupp Heynckes abandoni el càrrec la temporada que ve. "No hem parlat amb cap club, tampoc amb el Bayern", va assegurar Orobitg en unes declaracions recollides a la revista alemanya Kicker . "Seria una pèrdua de temps, no estem en situació de vincular-nos amb ningú perquè Guardiola no sap què farà la primavera del 2013".

El seu agent, però, va confessar que són "cinc o sis grans clubs" els que han preguntat per ell en les últimes setmanes, "però el Pep no vol saber res" d'ofertes ni projectes esportius. Orobitg no descarta que al febrer o març les coses canviïn i Guardiola s'avingui a escoltar algunes de les entitats que s'han interessat per ell.

Pep Guardiola va aterrar ahir a Tel Aviv per assistir a un concert benèfic de Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina i, en les pròximes setmanes, té previst traslladar-se amb la seva família a Nova York, on s'estarà un any.

stats