oracle de l'eurocopa 2012
Esports 08/04/2011

Serà el successor del pop Paul?

Un pop ucraïnès va predir la victòria del Barça en el partit de la Lliga de Campions contra el Xakhtar d'aquest dimecres i els propietaris de l'aquari ja el postulen com l'oracle de l'Eurocopa del 2012

Redacció
1 min

BarcelonaEl pop Pavlik s'està treballant el títol de successor del ja traspassat pop Paul, després que dimarts passat endevinés la victòria del Barça en el partit de la Lliga de Campions que l'equip va disputar contra l'ucraïnès Xakhtar. Després de la predicció, els propietaris de l'aquari on resideix el mol·lusc ja el presentaven com l'oracle del proper campionat europeu del 2012.

No obstant això, encara no està clar si Pavlik té o no les capacitats suficients per succeir al seu predecessor. El mateix director de l'aquari, Victor Zhilenko, va dir a la premsa que “el personal de l'aquari ensenyerà Pavlik a veure el futur”. La pregunta, ara, seria: com es fa això d'ensenyar un pop a predir el futur?

La candidatura conjunta formada per Polònia i Ucraïna és l'encarregada d'organitzar l'Eurocopa del 2012 i l'aquari ucraïnès en vol treure profit. Però, igual que els equips que disputaran el campionat, Pavlik s'haurà de posar en forma si no vol passar a la història de l'aquari com una il·lusió passatgera. De moment, ja li han col·locat un televisor davant del seu aquari i està sota un règim estricte de consum de partits diaris.

stats