EL VESTIDOR
Esports 12/02/2012

Pep: "Ara anirem a defensar el títol de campió d'Europa"

David R. Jover
1 min
Pep: "Ara anirem a defensar el títol de campió d'Europa"

BARCELONADesprés de perdre el segon partit des que va començar la Lliga i deixar de sumar tres punts, Pep Guardiola no va voler amagar que la Lliga "encara està més difícil" que fa una setmana, perquè la diferència, que ja era "considerable", es pot veure augmentada avui si el Reial Madrid supera el Llevant al Santiago Bernabéu.

Els dos gols encaixats en el primer temps van ser una llosa important per al Barça i Guardiola va dir que l'Osasuna va estar "molt millor que nosaltres" i va assegurar que es van "adaptar molt millor a les condicions del terreny de joc", cosa que no va voler posar com a excusa. "En el segon temps vam estar molt millor i ho podríem haver estat també en el primer temps", va dir.

Un dels objectius de Guardiola, que va deixar a la banqueta Xavi, Iniesta i Cesc, és anar a Leverkusen dimarts que ve i donar la cara. "Ara anirem per Europa defensant el títol. Hem de jugar el pròxim partit tan bé com sigui possible", va explicar el tècnic de Santpedor.

Víctor Valdés també va reconèixer que la Lliga "està molt difícil", mentre que Piqué va assegurar: "És dur veure com un títol se t'escapa de les mans".

stats