Esports 24/04/2011

Pep: "Ara el favorit de cara a la Champions és el Madrid"

Guardiola es va mostrar convençut que tot i la situació de precarietat que té la plantilla actualment, amb els tres laterals esquerres lesionats o tocats, el Barça sortirà a atacar i a guanyar al Bernabéu.

David R. Jover
2 min
Guardiola va acabar satisfet amb els seus homes tot i que el partit va ser fluix.

Barcelona.Amb el cap ja pensant en la semifinal de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, Pep Guardiola va fer set canvis respecte a l'onze inicial de la final de la Copa del Rei. A excepció de Valdés, que és el titular en Lliga, Gaby Milito, Maxwell, Keita, Thiago Alcántara, Afellay i Jeffren van donar descans a homes com Messi, Xavi i Iniesta, que van jugar 33, 25 i 45 minuts. Guardiola, doncs, ho tenia tot mil·limetrat amb un únic pensament: que tots estiguin frescos de cara a dimecres al Bernabéu. Inclòs Villa, que va jugar 57 minuts.

A la roda de premsa posterior al partit, Guardiola va destacar que el partit contra l'Osasuna va ser força "fluix", tot i que no tenia res a retreure als seus jugadors, ja que, segons el tècnic, "els jugadors que no disputen habitualment molts partits noten aquesta manca de ritme". Tot i així, Guardiola es va mostrar més que satisfet amb el rendiment dels seus i va acabar dient que per ser campió "tan sols fan falta dues victòries i un empat en els cinc partits que falten".

De cara a la Lliga de Campions, Guardiola es va mostrar molt prudent pel que fa al partit al Bernabéu assegurant que si l'equip surt a buscar un bon resultat pot sortir escaldat. "Si vas a Madrid buscant un resultat acceptable ells et poden acabar passant per sobre", va assegurar el preparador blaugrana.

Una de les preocupacions més grans de Guardiola és la posició de lateral esquerre, perquè Maxwell va acabar amb molèsties al pubis i sense ell les opcions de cara a Madrid queden reduïdes a la tornada de Carles Puyol com a lateral si es recupera a temps de les molèsties.

Per acabar va respondre amb to irònic una insinuació: "Si l'àrbitre de dimecres és portuguès Mourinho estarà content", va explicar un Guardiola que dóna com a favorit el Madrid de cara a l'eliminatòria de semifinals de la Champions. Il·lusió, compromís i ganes no en faltaran.

stats