Esports 07/11/2015

Pep: “El Bayern no està a punt per guanyar la Champions”

Isaac Lluch
Josep Guardiola en una imatge d’arxiu.

MunicEn els últims cinc partits a casa, el Bayern ha guanyat 5-1 el subcampió Wolfsburg, 5-0 el Dinamo de Zagreb, 5-1 el segon de la Bundesliga -el Borussia Dortmund-, 4-0 el Colònia i 5-1 l’Arsenal. Però abans que algú comenci a celebrar res a Munic, Pep Guardiola es va encarregar ahir de posar aigua al vi. Avui visita l’Allianz Arena l’Stuttgart (15.30 h / Canal+) i allà on la majoria veu un partit davant el quart per la cua, l’entrenador català fa sonar l’alarma observant que qui arriba és el segon conjunt amb més oportunitats de gol creades a la Bundesliga. El primer, esclar, és l’equip muniquès. “L’Stuttgart m’ha impressionat. He vist els seus últims partits i després la classificació i m’he dit que no pot ser. Mereixen tenir més punts. El futbol és un misteri”, va advertir Guardiola, que encara va fer molt més de contrapès a les altes expectatives de l’entorn bavarès. “Contra l’Arsenal no vam jugar bé els 90 minuts, per això no estem preparats per guanyar la Champions. A la segona part vam concedir massa contracops. Hem de controlar aquests detalls per aspirar a més”, va raonar realment amoïnat, perquè després dels elogis rebuts i en vigílies de nous partits de seleccions “sempre és difícil” fer que els jugadors es concentrin. El Bayern suma cinc punts més que el Dortmund, que diumenge disputa l’escalfat derbi de la conca del Ruhr davant el Schalke 04.