ESPORTS
Esports 18/03/2011

Piqué, a Twitter: "Estem preparats per a tot"

#shaktar i #donetsk s'han convertit en 'trending topic' a la xarxa social des del moment que s'ha conegut el rival dels blaugrana

Redacció
1 min
Piqué veu el Barça "preparat per a tot"

BarcelonaEl central del FC Barcelona, Gerard Piqué, ha dit que veu el Barça "preparat per a tot". En la seva pàgina de Twitter, el defensa blaugrana ha reaccionat pocs minuts després que es conegués el rival del Barça a quarts de final, el Xakhtar Donestk ucraïnès. Piqué ha informat els seus seguidors de l'equip contra el qual s'hauran d'enfrontar i ha insistit que el grup està "preparat per a tot".

Durant el sorteig i en els minuts posteriors, #shaktar, #donetsk i #ucrania s'han convertit en 'trending topic' a la xarxa social de les piulades, on gran part de l'afició culer ha seguit el sorteig. Un altre dels temes més comentats en el moment posterior al sorteig era el que portava l'etiqueta #miscuartosucl (UCL, per UEFA Champions League), on les diverses aficions han fet les seves travesses per als enfrontaments de quarts de final.

Dos temes més també han centrat les esperances dels culers de cara al futur en la màxima competició europea. El primer ha estat #wembley, l'estadi màgic on el Barça va aconseguir la seva primera Lliga de Campions i on es disputarà la final d'enguany. El segon, #semis, en una clara al·lusió al possible encreuament del Barça amb el màxim rival, el Reial Madrid, sempre que els blaugrana superin els ucraïnesos i els blancs facin el mateix en el seu duel contra el Tottenham anglès.

stats