Esports 06/02/2011

Pochettino: "Certes situacions es paguen cares"

El tècnic de l'Espanyol va sortir a la roda de premsa decebut amb alguns aspectes del joc que el seu equip no va saber llegir i amb errors claus que a Primera Divisió "no es poden cometre".

Adrià Soldevila
1 min
Mauricio Pochettino protestant contra una acció, ahir al Juegos del Mediterráneo.

Barcelona.L'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, va destacar a la roda de premsa posterior al partit, que "ningú no està content, hem de fer anàlisi, reflexionar i entendre que a Primera certes situacions les pagues cares". També va posar èmfasi en el fet que els seus homes havien comès errors que havien suposat la derrota del seu equip, però matisant: "No focalitzo els errors sobre ningú". "Quan dic treballar, treballem tots els aspectes. No em traieu coses de context", va dir responent a la pregunta d'un company sobre els errors en defensa.

El tècnic argentí va voler treure importància al resultat i va defensar el joc del seu equip: "Les tres ocasions que ha tingut l'Almeria a la primera part han estat gol i les nostres dues o tres han anat fora. Aquí hi ha la diferència. Hem jugat millor que l'Almeria durant 60 minuts."

stats