PRIMERA DIVISIÓ
Esports 20/01/2012

Pochettino: "Si algú no vol parlar, no cal insistir-hi"

N.g.
1 min
Carlos Kameni va ser presentat com a nou jugador del Màlaga.

BARCELONA.El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, va parlar ahir en una entrevista al Catalunya vespre esports de Catalunya Ràdio de la sortida de l'Espanyol del porter camerunès Carlos Kameni, que ahir va ser presentat amb el Màlaga. "Quan algú no vol parlar amb una altra persona, no cal insistir-hi. Però quan algú pensa que és tractat malament, no cal ser hipòcrites i falsos, no cal forçar la situació", va dir el tècnic blanc-i-blau.

Pochettino va dir que les seves diferències amb Kameni no eren la causa que el porter quedés fora de les convocatòries d'aquesta temporada. "Jo sempre em baso en les meves decisions esportives i sempre les he primat davant d'altres qüestions. Molts cops, els entrenadors i els jugadors ens creiem amb dret a reclamar coses. I jo crec que no tenim cap dret, sinó moltes obligacions per revalidar cada dia el que fem".

Kameni, en la presentació oficial amb el seu nou equip, el Màlaga -el rival de diumenge del Barça-, va dir que li dóna les gràcies al club barceloní per portar-lo a la Lliga espanyola ara fa set anys i fer-li "viure tot el viscut". A més, el porter camerunès va apuntar que no se'n va de l'Espanyol "amb sentiment de rancúnia". Finalment, Kameni va donar les gràcies al Màlaga per "l'oportunitat" que li donen "de tornar a néixer com a futbolista".

stats