Futbol Català
Esports 18/12/2011

El Prat segueix líder ficant la Gramenet en descens

El sorprenent triomf del Vilanova a Cornellà (1-2) deixa el conjunt colomenc al pou. En el derbi barceloní de necessitats, la Montanyesa ha superat l'Europa (1-0)

Redacció
1 min
El Prat segueix mantenint el liderat

BarcelonaEl Prat dirigit per Agustín Vacas segueix amb la seva impecable trajectòria i amb un triomf per la mínima contra la Gramenet (1-0) s'ha assegurat el liderat durant les festes de Nadal. El conjunt potablava només ha encaixat una derrota en els darrers tretze partits, sumant 10 dels darrers 12 punts possibles. Per darrera a la taula, l'Espanyol B no va fallar dissabte a Vic (0-2) i la Pobla de Mafumet tampoc aquest matí a Castelldefels (0-3).

D'entre els tres darrers ha sortit el Vilanova. L'equip del Garraf s'ha imposat per 1-2 a Cornellà i la seva plaça de color vermell l'ocupa ara la Gramenet. L'Amposta ha deixat la darrera posició de la taula derrotant per 2-1 al Santboià. Ara l'últim lloc l'ocupa un Masnou que amb l'empat davant el Balaguer (0-0), suma set setmanes sense guanyar.

El Vilafranca, amb el seu solvent triomf per 3-0 davant el Gavà, es manté a tres punts de la zona noble. A Nou Barris, el derbi de necessitats ha caigut del cantó de la Montanyesa al primer minut de temps afegit, derrotant un Europa en caiguda lliure per 1-0. Dins el play-off, el Terrassa és ara el nou segon classificat després de guanyar 1-2 a Olot.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 0 - Espanyol B 2

Amposta 2 - Santboià 1

Masnou 0 - Balaguer 0

Montanyesa 1 - Europa 0

Rubí 2 - Manlleu 3

Prat 1 - Gramenet 0

Castelldefels 0 - Pobla Mafumet 3

Cornellà 1 - Vilanova 2

Vilafranca 3 - Gavà 0

Olot 1 - Terrassa 2

stats