EUROCOPA
Esports 14/06/2012

La premsa portuguesa i internacional, crítica amb Cristiano Ronaldo

Tant 'The New York Times' com 'La Gazzetta dello Sport' deixen malparat el davanter portuguès pel partit davant Dinamarca

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo va fallar dos gols clars ahir contra Dinamarca en el segon partit de l'Eurocopa.

BarcelonaCristiano Ronaldo segueix sense marcar cap gol a l'Eurocopa. El portuguès, que va afirmar que volia fer un bon torneig per guanyar la Pilota d'Or, va desaprofitar dues ocasions clares de gol. A més, per respondre als crits dels aficionats danesos que li van cridar "Messi, Messi" va recordar que l'argentí del Barça va ser l'any passat eliminat de la Copa Amèrica amb la selecció argentina: "Sap on era Messi a aquestes altures? Ho sap? Estava sent eliminat de la Copa Amèrica al seu país. Crec que és pitjor, no? Jo estic feliç de ser aquí [a l'Eurocopa]".

La premsa portuguesa ha reconegut que el partit de Cristiano no va ser bo. El diari 'O Jogo', per exemple, titula a la portada: "Varela només perdona un cop", en referència al gol del triomf portuguès, i a la crònica afegeix que "Varela no va fallar la seva ocasió. Cristiano, en canvi, va desaprofitar dues ocasions encara més clares que haurien sentenciat el partit abans". La versió digital del diari 'A Bola' destaca en portada l'errada de Cristiano sol davant del porter i fins i tot hi ha el vídeo penjat: "Ho tenia tot de cara per marcar i sorprenentment va fallar".

A 'La Gazzetta dello Sport', la crònica del partit destaca que "Cristiano va fallar dos gols i no va deixar de posar nerviós el seu equip amb tantes gesticulacions". Fins i tot a 'The New York Times', l'expert de futbol Jeffrey Marcus titula la crònica del seu blog "Una victòria per a Portugal, però una decepció per a Ronaldo".

stats