PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/03/2012

El Madrid perd els papers a Vila-real (1-1) i el Barça ja és a 6 punts

Segon empat consecutiu del Madrid, que ha vist com de nou rep el gol de l'empat de falta en els darrers minuts d'un partit molt dur

Cristiano Ronaldo, durant el partit al camp del Vila-real

Vila-realEl Madird ha perdut els papers al Madrigal. En cinc minuts ha vist com li feien el gol de l'empat i com es quedava amb 9 homes, per les expulsions de Sergio Ramos i Özil. Mourinho i el seu ajudant Rui Faria també han estat expulsats per un Paradas Romero a qui Cristiano li ha dit "ens robes". Amb aquest segon empat consecutiu, el Barça ja és a sis punts d'un equip que fa set dies era líder amb un coixí de 10 punts.

El Madrid ha apostat pel trivot defensiu davant d'un Vila-real en que Lotina s'estrena com a tècnic. Els conjunt groc ha jugat de tu a tu durant els primers minuts, forçant la targeta groga a Lass Diarra, qui no podrà jugar per sanció davant de la Reial Societat el proper cap de setmana.

La primera gran ocasió del partit ha estat per a Pepe, qui ha rematat una falta al segon pal que Zapata ha tret de la línia de gol. Si el Madrid portava perill a pilota aturada, el Vila-real ha gaudit d'ocasions molt clares amb espais, a la contra, com una als 19 minuts en que Nilmar ha pispat la cartera a Sergio Ramos quedant sol davant de Casillas, qui ha evitat el gol local. Als 25 minuts, un xut de Marcos Senna ha marxat fora per ben poc, en una nova ocasió d'un Vila-real atrevit.

Mourinho, enfadat, ha decidit moure la banqueta ja als 28 minuts en donar entrada a Callejón per Lass, amonestat i massa lent. Nerviós, el Madrid ha vist com el Vila-real dominava i el matx reclamava un penal d'Arbeloa sobre Nilmar a la sortida d'un servei de cantonada. El lateral blanc ha agafat clarament la samarreta del davanter brasiler. La segona jugada amb polèmica del primer temps l'ha protagonitzat Pepe, qui ha vist targeta després d'una forta topada amb Musacchio. El portuguès ha acabat amb sang al llavi però Paradas Romero l'ha amonestat a ell per la falta anterior. Amb 0-0 s'ha arribat al marcador.

A la segona part Mourinho ha fet un segon canvi, ja que Callejón s'ha lesionat. Durant els primers minuts, el tècnic portuguès ha vist com Paradas Romero, un àrbitre que el va expulsar, feia fora de la banqueta al seu ajudant Rui Faria per protestar. Per a l'ajudant ja és la quarta expulsió aquesta temporada. Ferit en el seu orgull, el Madrid ha millorat en la segona part fins trobar el gol en una gran jugada de Cristiano i Özil. L'alemany ha fet una assistència d'esperó i el portuguès ha superat Diego López (61'). El gol ha donat força al Madrid, que aprofitant-se del cansament del Vila-real, ha passat a dominar el matx.

A manca de 10 minuts però, el Vila-real ha empatat de falta. Tal i com va fer Cazorla amb el Màlaga, Marcos Senna ha marcat de falta directa. El gol ha fet perdre els nervis als blancs, que han vist com en tres minuts eren expulsats Mourinho, Özil i Sergio Ramos per una falta molt dura. Fins els darrers minuts, el Madrid s'ha tancat en defensa amb els 9 homes que tenia sobre la gespa, però el Vila-real no ha trobat la manera de marcar el segon gol malgrat jugar amb dos homes més.

Vila-real: Diego López, Ángel (Martinuccio, 68'), Zapata, Musacchio, Joan Oriol, Marcos Senna, Bruno, Mario, Cani (Camuñas, 62'), Marco Ruben (De Guzman, 62') i Nilmar

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi, Lass (Callejón, 28') (Altintop, 46') , Khedira; Ozil, Cristiano i Benzema (Higuaín, 76')

Gols: Cristiano (61') i Marcos Senna (79')

Àrbitre: Paradas Romero T.G.: Lass Diarra (5´), Marcos Senna (20'), Gaspar (32'), Ángel (34'), Xabi Alonso (38'), Pepe (45'), Sergio Ramos (52'), Marco Ruben (55'), De Guzman (75') i Khedira (85') T.V. Rui Faria (50'), Sergio Ramos (85') i Özil (85')