Esports 27/01/2012

'Punto Pelota' es disculpa perquè un fòrum del programa dubtava sobre l'autenticitat de la foto de Mourinho a l'aparcament

Josep Pedrerol, director de 'Punto Pelota', s'ha disculpat davant Pere Puntí, autor de la foto de Mourinho esperant els àrbitres al Camp Nou i ha explicat a 'El matí a Catalunya Ràdio' que la va fer per casualitat i sense saber que Mourinho muntaria "el numeret"

Ara
2 min

BarcelonaEl fotògraf de Mundo Deportivo Pere Puntí ha sortit en defensa de la seva fotografia de Mourinho esperant als àrbitres a l'aparcament després del Barça-Madrid d'aquest dimecres. Ho ha fet a El matí de Catalunya Ràdio, on han explicat que un fòrum de Punto Pelota estava comparant la seva instantània amb una imatge retocada amb Photoshop en què es veia Guardiola esperant els àrbitres. Al fòrum es preguntava que quina de les dues era real i quina era fictícia.

Puntí ha confirmat a Manel Fuentes que la seva "és clar que no" és cap fotomuntatge. De fet, davant d'aquesta insinuació que feia Punto Pelota a internet, el programa també ha entrevistat Josep Pedrerol, que s'ha disculpat davant del professional per aquesta pregunta al fòrum del programa. A més, també s'ha intentat exculpar al·legant que no són ells qui gestionen aquest fòrum a la xarxa. Segons el que ha dit, ells només el consenten i qui se n'encarrega són un grup de "10 o 12 espectadors que fa molts anys que segueixen el programa".

Pere Puntí també ha explicat que no va fer la fotografia pensant que Mourinho estava esperant els àrbitres, diu que només la va fer "per una qüestió estètica". Al cap d'una estona, responsables de seguretat el van fer fora perquè "allà no s'hi poden fer fotos". Tot i això, ell ja les havia fet. Més tard, diu que va veure entrar els àrbitres a l'aparcament i que, llavors, "ja va començar el numeret del nostre amic Mourinho".

El director de Punto Pelota, a banda de per disculpar-se a Puntí, també ha aprofitat per retreure a Mundo Deportivo que el van acusar de retocar imatges "durant tot un dia" i no li van demanar disculpes. Pedrerol ha argumentat que després que ell s'assabentés de la polèmica això ja havia estat rectificat al fòrum perquè ha amenaçat als seguidors que els el tancaria.

Finalment, tant Puntí com Pedrerol han reconegut que aquest debat al fòrum de Punto Pelota "s'estava fent en clau d'humor".

stats