DRETS DE TELEVISIÓ
Esports 07/09/2011

Quinze clubs de Primera es reuniran amb Del Nido

N.g.
2 min

Barcelona.El president del Sevilla, José María del Nido, segueix amb la seva croada contra el repartiment dels drets televisius i ha convocat per demà al Sánchez Pizjuán una reunió de tots els clubs de Primera excepte el Reial Madrid i el Barça "per parlar de l'injust repartiment dels drets televisius". Del Nido va manifestar que "uns quinze clubs han confirmat" la seva presència a aquesta trobada, que "alguns intenten boicotejar". El president del Sevilla va advertir que aquest moviment "no té marxa enrere" perquè és "una revolució de les bases, com la Revolució Francesa". "Com va acabar el rei que manava a França?", es va preguntar.

El dirigent sevillista va indicar que "dos clubs molt poderosos no poden acabar amb la Lliga espanyola", de manera que considera que la resta dels participants tenen "l'obligació de salvar el futbol des de l'interès de tot el col·lectiu" i va vaticinar que "l'acord arribarà més d'hora que tard", encara que va assegurar que "la vaga no és una postura que s'estigui estudiant".

Del Nido va afirmar que "els presidents de l'Atlètic de Madrid i del València assistiran a la reunió", ja que considera que són els dos clubs que "haurien d'abanderar aquest assumpte" i va ratificar que, tot i que no serà a la reunió, el president del Getafe, Ángel Torres, mostra "la seva adhesió a aquesta lluita per acabar amb el duopoli".

"Estem en una lliga que no és competitiva. Hi ha dos clubs que es queden amb els diners de la resta. Els operadors faran el que la Lliga de Futbol Professional (LFP) digui. Negociaran amb qui la Lliga vulgui. El dret televisiu el té tot el col·lectiu, no un equip en concret. Estem acabant amb la gallina dels ous d'or. És un escarni que es digui que la Lliga es decidirà per goal average ", va afegir Del Nido.

El mandatari sevillista va manifestar que desitja que l'espanyola "torni a ser la millor lliga d'Europa" i va advocar per "guanyar aquesta guerra pel bé del col·lectiu". "Molts equips s'han adonat que aquest és el camí. Cap president de Primera està d'acord amb aquest repartiment", va subratllar.

stats