Esports 06/05/2016

Els Raptors igualen la sèrie contra uns Heat erràtics (96-92)

R.r.
Jonas Valančiūnas ha resultat clau en el triomf dels Raptors en aportar una doble figura

BarcelonaEls Raptors de Toronto han empatat la semifinal de la Conferència Est contra els Miami Heat (1-1) després d'un ajustat triomf que ha requerit una pròrroga (96-92). Dues grans actuacions de l'aler De Marre Carroll (21 punts) i el pivot Jonas Valanciunas (15 punts i 12 rebots) han esdevingut clau per desactivar el joc d'uns Heat poc efectius.

El primer tram de partit ha estat plàcid per als Raptors, que guanyaven 33-19 a començament del segon quart, aprofitant 11 pèrdues en els primers 12 minuts dels Heat. Tot i intentar menys tirs que els seus rivals, els canadencs han trobat més encert, fins que Johnson i Dwane Wade (17 punts cada un) han capgirat el panorama han establert un parcial de 34-46 entre el segon i el tercer període.

L'avantatge s'ha ampliat fins al 70-77 a 6:35 minuts per al final, però aleshores Valanciunas ha esdevingut una peça clau i, ajudat per Lowry i Dragic, han remuntat la diferència per enviar al partit a una pròrroga on Miami només ha anotat sis punts.