PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/10/2011

El Reial Madrid destrossa un Vila-real amb Garrido sentenciat

De María, després del tercer gol del Madrid contra el Vila-real.

Barcelona.El Vila-real, un equip que aquesta temporada deambula per Primera Divisió i que tan sols ha estat capaç de sumar una victòria i quatre empats en nou partits, es va convertir ahir a la nit en la víctima perfecta del Reial Madrid (3-0).

A diferència del Barça, que passa per un moment de forma baix i ha perdut una punta de velocitat, el conjunt que entrena José Mourinho va exhibir un futbol directe i voraç que va acabar ben aviat amb la resistència de l'equip de Juan Carlos Garrido, a qui el Vila-real ja busca substitut perquè l'equip ocupa posicions de descens.

Als deu minuts de partit, el Reial Madrid ja guanyava per 2-0, i exhibia una gana descomunal en atac. Benzema i Kaká, que aquesta campanya sembla el futbolista que va ser, van anotar els dos primers gols de l'equip blanc, que abans del descans va afegir un gol de Di María al marcador.

El Reial Madrid, que va començar el partit sense cap dels nous fitxatges en l'onze inicial, va oferir un rendiment colossal, especialment en els primers 45 minuts. Després del descans, ja amb el marcador sentenciat, es va limitar a regalar la possessió de la pilota al Vila-real, tot esperant l'oportunitat de sortir al contraatac.