Esports 27/01/2012

El Reial Madrid ja comença a jugar el clàssic de Lliga

Natalia Arroyo
2 min
El Reial Madrid ja comença a jugar el clàssic de Lliga

BARCELONA.L'empat a dos al Camp Nou no va permetre a Mourinho eliminar el Barça de la Copa del Rei però va reforçar el discurs de la premsa de Madrid, que li reclamava ser valent i jugar de tu a tu contra l'equip de Guardiola. Malgrat no haver guanyat, la sensació entre els blancs era, encara ahir, de victòria moral i alguns mitjans parlaven, fins i tot, d'un "bany" del Reial Madrid al Barça. De cop i volta, l'entorn madridista se sent fort, unit i capaç de destronar els blaugranes i s'agafa a la Lliga com a principal objectiu de la temporada.

La competició regular és el títol que el Madrid, líder amb cinc punts de diferència sobre el Barça, té més ben encarrilat i el que més desitja l'entrenador portuguès. De fet, són tantes les ganes que té d'aconseguir-lo que, minuts després de quedar fora de la Copa, ja va començar a traçar el camí per assaltar el Camp Nou en la jornada 35, el 22 d'abril. La seva afirmació "és impossible guanyar aquí", referint-se a l'estadi blaugrana, encara ressona i posa pressió quatre mesos abans de tornar a trepitjar la gespa de Barcelona.

L'estratègia del tècnic blanc no es limita només a escalfar l'ambient a les rodes de premsa sinó que, com va explicar ahir Mundo Deportivo , també es trasllada al túnel de vestidors, on la publicació catalana assegura que va esperar la sortida de Teixeira Vitienes, el col·legiat del partit, per recriminar-li la seva actuació. "Quin artista, com t'agrada fotre els professionals", li va retreure. El cos tècnic va mostrar-se molt crític amb cada decisió arbitral durant el partit i, al final, Mourinho va escudar-se en les seves errades per justificar l'eliminació, un fet que el diari Marca recriminava al de Setúbal.

A Madrid, però, l'àrbitre continua estant al punt de mira tothom. Sergio Ramos va expressar per Twitter la seva indignació per la segona groga que Vitienes li va treure al minut 87 i que el club blanc recorrerà. El defensa, juntament amb Casillas, va protagonitzar una de les imatges del dia en entregar un pastís d'aniversari a Mourinho, que ahir feia 49 anys, en un intent del club blanc d'exhibir una imatge d'unitat al vestidor després de les últimes filtracions que indicaven el contrari.

stats