TORNEN A ESTAR A SET PUNS DEL BARÇA
Esports 27/02/2011

El Reial Madrid s'estavella contra un Deportivo inofensiu

L'equip de José Mourinho no va poder passar de l'empat a zero davant l'equip menys golejador de Primera Divisió. L'equip blanc torna a situar-se a set punts del Barça de Pep Guardiola.

Adrià Soldevila
2 min
Cristiano Ronaldo, que no va tenir el seu millor dia, pugna amb Laure en el partit d'ahir a Riazor.

Barcelona.El Reial Madrid no va ser capaç de marcar un gol al Deportivo de la Corunya, l'equip menys golejador de Primera Divisió espanyola. Aquest empat torna a deixar el conjunt blanc a set punts del FC Barcelona, com fins fa dues jornades, abans que els de Guardiola empatessin al Molinón davant l'Sporting de Gijón i reduïssin la distància amb el segon classificat fins a cinc punts.

L'equip de Mourinho no va poder sumar els tres punts, tot i tenir infinitat d'ocasions durant la segona part i, fins i tot, va estavellar dues pilotes al mateix pal de la porteria d'Aranzubía, amb remats d'Adebayor i de Cristiano Ronaldo. El Reial Madrid no va poder dominar el Deportivo durant el primer temps del partit. Els de Miguel Ángel Lotina van aguantar el mig del camp madridista i van aconseguir crear una muralla infranquejable per als davanters blancs. Ni Cristiano Ronaldo, ni Kaká, ni Özil, ni l'ahir davanter titular, Karim Benzema, van poder crear ocasions clares sobre la porteria d'Aranzubía. Tampoc el Deportivo va crear gaires ocasions, però va aconseguir impedir que el Reial Madrid s'avancés en el marcador i marxés al descans amb un resultat positiu per a les seves aspiracions.

Aranzubía i els pals ajuden

A la segona part el panorama del partit va canviar radicalment i el Reial Madrid va començar a disposar d'ocasions clares per poder sumar els tres punts, però un incommensurable Aranzubía, els pals de la seva porteria i els errors dels davanters blancs van impedir-ho. A partir de l'entrada d'Emmanuel Adebayor i Di María al terreny de joc i amb el Madrid jugant amb dos puntes nats, la imatge dels de José Mourinho va ser una de totalment diferent a la de la primera part. Els blancs van començar a crear futbol, mitjançant un Xabi Alonso desaparegut durant la primera part i un Özil situat més com a mitja punta, i amb aquesta creació l'equip va començar a tenir moltes més oportunitats. Adebayor i Cristiano Ronaldo van enviar dues pilotes al pal, en dues rematades franques, i Benzema va fallar clares ocasions prop de la porteria rival, fet que va suposar que el Reial Madrid es desesperés en els minuts finals.

Aquest empat torna a deixar altre cop el Reial Madrid lluny del líder, altre cop lluny del Barça.

stats