EURO HOCKEY LEAGUE
Esports 06/04/2012

El Reial Club de Polo i l'Atlètic de Terrassa cauen eliminats als vuitens de final de l'Euro Hockey League

Els barcelonins han perdut 3 a 0 contra l'Uhlenhorster alemany, mentre que els terrassencs han caigut per 4 gols a 3 davant el Bloemendaal holandès

Oriol Malgosa
Salva Piera, del Polo, resignat amb la derrota dels barcelonins.

RotterdamJornada negra per a l'hoquei català, que després de les derrotes del Polo i l'Atlètic s'ha quedat per primera vegada sense cap representant als quarts de final de la nova Copa d'Europa. La derrota del Club de Campo contra el Beeston anglès ha deixat fora la resta de jugadors catalans que optaven al títol amb l'equip madrileny.

El Polo no ha tingut opció contra el dues vegades campió de l'EHL, l'Uhlenhorster d'Hamburg. Tot i plantar cara durant gran part de la primera meitat, el conjunt d'Eduardo Fàbregas ha encaixat un gol a tres minuts del descans que ha aplanat el camí als alemanys, experts en administrar avantatges en el marcador. A l'inici de la represa, l'equip barceloní ha gaudit més possessió de pilota, però un gol de Moritz Falcke al minut vuit de la segona part ha complicat encara més les coses als catalans. Malgrat això, el Polo ho ha disposat d'un parell de penals-córner que ha desaprofitat, i en un gran contraatac Marco Miltkau ha sentenciat el partit fent el 3 a 0.

Diferents sensacions però mateixa sort ha tingut l'Atlètic. La maledicció de l'Euro Hockey League segueix pels de Roger Pallarols, que tot i plantar cara al Bloemendaal han pagat molt cares les poques concessions que han donat a l'equip holandès.

Els taronges s'han avançat amb un gol d'Olmer Meijer en el seu únic penal del partit i just després d'una gran jugada dels grocs Rogier Hofman ha fet pujar el 2 a 0 al marcador. L'Atlètic ha escurçat diferències a la represa amb una diana de Pere Castelló, i d'un altre possible gol terrassenc Ronald Brower n'ha tret el 3 a 1 en un contraatac. Roel Bovendeert semblava que sentenciava el matx amb el 4-1, però els terrassencs no han llançat la tovallola i, liderats per Santi Freixa, han aconseguit dos gols, obra de Litus Ballbè i Roc Oliva. El Bloemendaal, però, no s'ha deixat sorprendre i ha defensat molt bé els intents desesperats de l'Atlètic de forçar la pròrroga.