Esports 01/11/2014

El Reial Madrid vol seguir vivint un moment dolç al camp del Granada

Els locals viuen un mal moment i arriben amb baixes de jugadors claus

Carlo Ancelotti: “Té un significat especial superar aquest Barça”

BarcelonaEl Reial Madrid visita l'estadi Nuevo Los Cármenes en el seu millor moment de la temporada (16 h / Canal +), intractable després de les seves notables actuacions davant el Liverpool i el Barça, buscant la seva onzena victòria consecutiva contra un Granada en hores baixes. L'equip dirigit per Joaquín Caparrós afronta el xoc en un delicat moment, ja que arriba d'empatar el cap de setmana al camp de l'Eibar (1-1) després d'haver perdut de manera consecutiva els seus quatre anteriors compromisos de Lliga Els locals confien a repetir la gesta de fa dos anys, quan van superar al seu estadi al Reial Madrid per 1-0.

Les principals baixes en el Granada són les del migcampista Fran Rico, jugador que va arribar al club andalús provinent del planter madridista i que es perdrà el xoc per acumulació d'amonestacions, i l'atacant Francisco Medina 'Piti', absent per problemes musculars. El tècnic d'Utrera tampoc pot comptar per al duel amb el lateral portuguès Luis Martins, el migcampista gambià Sulayman Marreh i l'atacant veneçolà Darwin machis, tots absents per problemes físics.

Ancelotti arriba al partit amb jugadors claus descansats, ja que Iker Casillas, Sergio Ramos, Toni Kroos o Cristiano Ronaldo van tenir descans a Cornellà. Amb 17 gols en quatre partits de visitant, es presenta a Granada el Reial Madrid més golejador de la història a domicili. Seguirà buscant més gols el portuguès Cristiano Ronaldo, autor de 21 dels 50 gols que ja porta l'equip d'Ancelotti a aquestes alçades de la temporada en totes les competicions.

Granada: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Foulquier; Javi Márquez, Iturra, Héctor Yuste, Sissoko; Jhon Córdoba i Success.

Reial Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric o Khedira, Isco; James, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Àrbitre: José Luis González González (Castella i Lleó).

Estadi: Nuevo Los Cármenes

Hora: 16.00