REIAL MADRID
Esports 14/06/2012

Mourinho: "Vull guanyar la Champions amb tres equips diferents. Aquesta temporada toca intentar-ho amb el Madrid"

L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, va assegurar a Indonèsia que el seu objectiu per a la temporada vinent és guanyar la Lliga de Campions amb el Reial Madrid

Efe
1 min
Mourinho, durant l'entrenament de dilluns al Bernabéu. J.J. GUILLÉN / EFE

Jakarta (Indonèsia)"Vull guanyar la Lliga de Campions amb tres equips diferents. Ara que el Reial Madrid ha guanyat la Lliga, l'objectiu per a la temporada [vinent] és aconseguir la Lliga de Campions", ha declarat a la premsa el tècnic portuguès durant una visita promocional de dos dies a Jakarta. El portuguès va reconèixer que encara li queden diversos reptes per complir en la seva carrera de preparador, ja que li faria il·lusió dirigir algun dia la selecció portuguesa i aconseguir algun èxit per al seu país, tot i que es mostra descoratjat sobre això. "No crec que pugui dirigir una selecció que només juga un partit cada dos mesos i un torneig oficial cada dos anys. Necessito tenir la pressió d'afrontar dos o tres partits cada setmana", ha apuntat el tècnic.

Mourinho també va valorar els progressos d'Àsia que fa en el futbol d'elit i va destacar la incorporació de jugadors d'aquest continent, especialment des del Japó, a alguns dels grans equips europeus. "Fa 12 anys només Hidetoshi Nakata va arribar a Europa. Ara n'hi ha molts més; ara el Manchester United acaba de fitxar Shinji Kagawa", va remarcar el lusità. No obstant això, l'entrenador del Reial Madrid va vaticinar que encara fan falta, en el millor dels casos, entre 6 i 10 anys per equiparar el futbol asiàtic amb l'europeu. El portuguès va viatjar a Indonèsia convidat pel magnat Singapur Peter Lim, en una visita que ha desfermat la passió dels seguidors i els mitjans de comunicació locals.

De fet, la seguretat de l'hotel de Jakarta on s'allotja Mourinho va haver de treballar durament per tancar les portes durant l'acte promocional que es va fer ahir davant la massiva afluència de fans i periodistes.

stats