Esports 03/11/2015

El Madrid aprofita les errades del PSG i derrota els francesos per 1-0

David Luiz ha vist la groga contra el Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid ha derrotat per 1-0 el PSG. Nacho, aprofitant una errada del porter Trapp, ha fet el gol local abans del descans. El PSG ha desaprofitat bones ocasions contra un Madrid defensiu que perd Marcelo, per lesió. Ibrahimovic ha xutat al pal al minut 88. El Madrid suma 10 punts i el PSG, 7. El Xakhtar ha golejat per 4-0 el Malmö i és tercer amb 3 punts, els mateixos punts que els suecs.

Al grup B, el Manchester United ha derrotat el CSKA de Moscou (1-0, Rooney) i el PSV ha superat el Wolfsburg (2-0). El United suma 7 punts. El PSV i el Wolfsburg, 6. I el CSKA, 4.

Al grup C, el Benfica és el líder amb 9 punts després de derrotar el Galatasaray per 2-1, i supera així un Atlètic de Madrid (7 punts) que ha empatat a zero al camp de l'Astana.

Al grup D, el Manchester City ha derrotat el Sevilla per 1-3 amb tots els gols abans del descans. La Juve ha tret un punt del camp del Mönchengladbach malgrat jugar mig partit amb un home menys. El City té 9 punts, la Juve 8 i el Sevilla 3.