Esports 30/08/2015

James Rodríguez lidera la festa del Madrid contra el Betis (5-0)

Bon partit d'un Madrid que s'ha quedat sense el gol d'un Cristiano frustrat

Els jugadors del Madrid celebrant el gol de Bale

MadridEl Reial Madrid ha viscut la primera nit de felicitat a les ordres de Rafa Benítez. Després del frustrant empat sense gols al camp de l’Sporting de Gijón de la primera jornada, l’equip madridista s'ha estrenat a casa golejant el Betis de Pepe Mel (5-0).

Gareth Bale ha marcat el primer gol als dos minuts de joc en rematar de cap una centrada d’un James estel·lar. El jugador colombià de fet, ha fet el 2-0 amb un bonic xut de falta que Adán, exporter del Madrid, no ha aturat. A la segona part, s'ha repetit el mateix guió, amb un nou gol madridista ja durant els primers minuts, en aquest cas del francès Karim Benzema. I James ha fet un segon gol magnífic, en aquest cas després de rebre dins de l’àrea, aixecant la pilota per poder rematar de xilena de forma acrobàtica. El Betis hauria pogut marcar el seu gol poc després, quan Varane ha fet un penal, però Keylor Navas, titular per davant de Kiko Casilla, ha aturat el llançament de penal de Rubén Castro. Bale ha fet el 5-0 després amb un bonic xut.

Cristiano no marca

La festa del Madrid però, no va ser sencera, ja que Cristiano Ronaldo s'ha quedat sense poder batre Adán. El portuguès, com Messi, no ha marcat ni un gol després de les dues primeres jornades de lliga. Cristiano ho ha intentat un i altre cop, desesperant-se cada cop que el porter del Betis aturava els seus xuts entre els tres pals. El portuguès ha jugat contra el Betis el seu partit número 100 de lliga al Bernabéu.