Esports
Esports 08/06/2012

Bona sintonia en la recepció de la presidenta del Parlament a la Plataforma Pro Seleccions

Núria de Gispert ha intercanviat opinions sobre la sentència del Tribunal Constitucional amb Xavier Vinyals i Manel Pardo

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha rebut aquest divendres el president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, i el vicepresident, Manel Pardo. En una trobada cordial, totes dues parts han intercanviat opinions sobre la sentència del Tribunal Constitucional, que intentava imposar restriccions a la participació internacional de les seleccions catalanes.

De Gispert ha expressat el suport i la intenció de treballar conjuntament per buscar mecanismes que serveixin per defensar la llei aprovada pel Parlament, que va ser fruit de la primera iniciativa legislativa popular que va tramitar la cambra, el 1999, després que la Plataforma Pro Seleccions recollís 521.000 firmes de suport a les seleccions esportives catalanes.

A més, per aconseguir més suport polític en aquesta decisió, la presidenta del Parlament ha ofert a la Plataforma Pro Seleccions la possibilitat de demanar una compareixença a la comissió d'esports del Parlament, i així poder informar tots els grups parlamentaris del que suposa la sentència del Tribunal Constitucional i quines són les respostes que s'hi poden donar.

La Plataforma Pro Seleccions valora molt positivament la trobada amb la presidenta del Parlament i confia en la bona sintonia que s'ha generat per trobar conjuntament la manera més adequada de respondre a la sentència del Tribunal Constitucional.

stats