HOQUEI PATINS
Esports 29/04/2011

El Reus destrona el Barça i es jugarà l'OK Lliga a Riazor

N.a.
2 min
Jugadors del Barça i del Reus es disputen la posició en el transcurs del partit d'ahir.

BarcelonA.El Palau d'Esports de Reus va viure ahir a la nit un vibrant duel entre el Reus Deportiu i el Barça Sorli Discau, el clàssic de l'hoquei, que va acabar amb empat a dos gols, un resultat que satisfà a mitges els roig-i-negres. El partit va començar bé per als locals, que es van avançar gràcies al gol de Raül Marín, però, poc abans del descans, Jordi Adroher va empatar per als blaugranes. La tensió a la segona meitat va anar en augment perquè els dos equips eren conscients del que hi havia en joc. Per al Reus, deixar gairebé decidida la sort de la Lliga; per al Barça, seguir amb opcions de conservar l'hegemonia de l'hoquei català. Borregán va fer l'1-2 al minut 38, però Marín va empatar un minut després.

Amb aquest empat, l'equip d'Alejandro Domínguez va aconseguir, a falta de dues jornades per acabar la Lliga, que el Barça quedés matemàticament descartat per revalidar el títol de l'OK Lliga després d'haver-se'n proclamat campió durant tretze temporades seguides, però no van poder aconseguir el triomf que els hauria donat tranquil·litat per a la penúltima jornada. I és que, tot i que els reusencs conservaran el liderat faci el que faci el Coinasa Liceo, el seu perseguidor a la classificació, hauran d'anar a Riazor a derrotar el combinat gallec, sempre perillós a la seva pista, amb la seva gent. El tècnic roig-i-negre es va mostrar molt confiat al final del partit i va assegurar: "Anirem a guanyar i podem fer-ho", esperonant els seus a sortir sense complexos a vèncer a la Corunya. El Reus confia ara en una ensopegada del Liceo a l'Olímpic contra el Roncato Patí Vic que li faciliti les coses.

Ahir també es va saber que l'OK Lliga finalment avançarà a les sis de la tarda l'horari de l'última jornada del campionat, prevista per al dissabte 28 de maig, per evitar coincidir amb la final de la Lliga de Campions de futbol.

stats