BÀSQUET - NBA
Esports 29/09/2011

Ricky Rubio s'entrenarà a Los Angeles durant el locaut

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona.Ricky Rubio, base dels Minnesota Timberwolves, marxarà a principis d'octubre a Los Angeles, on té previst entrenar-se mentre duri el locaut (tancament patronal) de la NBA.

La normativa de la NBA prohibeix que els jugadors s'exercitin amb els seus equips, i ni tan sols els deixa utilitzar les instal·lacions de les franquícies, així que el català treballarà a la universitat d'UCLA, on el seu representant, Dan Fegan, ha convocat un grapat de professionals, entre els quals hi ha Kevin Love (Minnesota Timberwolves).

La franquícia de Minneapolis va presentar ahir Rick Adelman com a nou entrenador. El tècnic, que proposa un estil de joc que s'ajusta a les característiques de Ricky Rubio, serà el desè director de l'equip. "Estic content amb el grup de jugadors joves que tenim i espero que puguem construir un equip de play-off ", va dir Adelman.

Demà hi ha una reunió clau a Nova York per intentar desbloquejar el tancament patronal. Billy Hunter, representant del sindicat de jugadors, té previst assistir-hi acompanyat d'algunes de les estrelles de la NBA, com Carmelo Anthony, Chris Paul, Paul Pierce i Kevin Durant.

stats