INTERNACIONAL
Esports 23/06/2012

L'històric River Plate torna a Primera a l'Argentina amb dos gols de David Trezeguet

Un any després de caure per primer cop en la seva història a Segona, el club 'millonario' ha recuperat la categoria perduda

T.p.
1 min
Els jugadors del River Plate, celebrant l'ascens a Primera

BarcelonaEl River Plate arribava a la darrera jornada de la Segona Divisió argentina líder, però obligat a guanyar el seu partit amb l'Almirante Brown per pujar a Primera un any després de baixar durant una promoció amb el Belgrano.

L'equip entrenat per Matias Almeyda ha patit prou ja que quatre clubs tenien opcions de pujar directament: ells, l'Instituto, el Quilmes i un altre històric, el Rosario Central, entrenat per Juan Antonio Pizzi. Al final, dos gols del francès David Trezeguet han donat l'ascens als 'millonarios' com a campions de Segona. Trezeguet, fill d'argentins i amb la doble nacionalitat, va arribar a mitjans de temporada al River i s'ha fet amb la titularitat. L'altre equip que puja de forma directe a Primera és el Quilmes. El Rosario Central i l'Instituto jugaran la promoció.

Aquest diumenge es juga la darrera jornada a Primera i un altre club històric, el San Lorenzo de Almagro, pot baixar. Tres clubs lluiten per guanyar la lliga: el Tigre, l'Arsenal i el Boca Juniors. Els dos primers, que tenen més opcions de ser campions, no han guanyat mai la lliga argentina.

stats