La Roma demostra la seva ambició i derrota la Juve (2-1)

Per primer cop en la seva història, la Juve comença la lliga amb dues derrotes consecutives

T.p.
Pjanic, celebrant el primer gol contra la Juve

BarcelonaLa Roma, primer rival del Barça a la Champions, ha derrotat per 2-1 al subcampió d'Europa, la Juve, a la segona jornada de la Serie A. L'equip de Rudi Garcia, molt reforçat aquesta temporada, ha fet festa grossa jugant un bon partit amb Iago Falqué, exjugador del Barça B, de titular en atac amb Salah i Dzeko.

Pjanic ha fet el primer gol a la segona part, amb un magnífic llançament de falta. Poc després, un Pogba apagat ha pogut empatar de cap, però Evra ha estat expulsat i la Juve, amb 10 homes, ha rebut el segon gol gràcies a un bon cop de cap de Dzeko. Als 87 minuts, l'argentí Dybala ha fet el 2-1 després d'una bona jugada de Morata, inicialment suplent.

La Juve, per primer cop en la seva història, comença la Serie A amb 0 punts després de dues jornades. La Roma suma 4 punts i és segona per darrera el Sassuolo.