Futbol internacional
Esports 10/09/2011

Romeu debuta amb el Chelsea mentre Agüero i Rooney continuen en estat de gràcia i fan un 'hat trick'

El futbolista català ha jugat el seu primer partit a la Premir en la victòria dels 'blues' contra el Sunderland, i els dos equips de Manchester continuen intractables

M. Molina
Wayne Rooney celebra un gol

BarcelonaOriol Romeu ha disputat aquest dissabte el seu primer partit a la Premier League amb el Chelsea, en el partit on els blues han guanyat el Sunderland a domicili per 1-2, gràcies als gols de Terry i Sturridge. Romeu ha entrat al terreny de joc a la segona meitat, al minut 79, substituint el seu company Anelka.

Amb aquesta victòria, el Chelsea es manté a la tercera posició de la Premier amb tres victòries i un empat. Per davant seu els dos equips de Manchester, que continuen intractables a la primera divisió anglesa, on han guanyat els quatre partits que han disputat.

El City s'ha desfet aquest dissabte del Wigan de Robert Martínez per un clar 3-0, en un enfrontament on el 'Kun' Agüero ha anotat un 'hat trick'. L'ex de l'Atlètic de Madrid continua en estat de gràcia i ja ha anotat 7 gols en 4 partits.

No ha estat l'únic futbolista en fer un triplet aquest dissabte. L'altre ha estat Rooney, que ha contribuït amb tres dianes a la victòria per una 'maneta' al camp del Bolton (0-5). Els altres dos gols els ha anotat el 'Chicharito' Hernández.

D'altra banda, l'Arsenal ha aconseguit la primera victòria de l'any després de superar el Swansea (1-0) amb un gol d'Arshavin abans del descans. I també ha sumat els primers tres punts el Tottenham, que s'ha imposat al camp del Wolverhampton (0-2) amb gols d'Adebayor i Defoe. En canvi, el Liverpool ha encaixat la primera derrota, després de caure al camp de l'Stoke City (1-0) amb un gol de Walters de penal.

El partit més entretingut de la jornada del dissabte ha estat el que ha enfrontat l'Everton i l'Aston Villa, i que ha acabat amb empat a 2. Osman ha avançat l'equip local al primer temps, i Petrov ha empatat a la represa. Baines, de penal, ha tornat a situar l'Everton per davant, però una diana d'Agbonlahor a set minut per acabar ha significat l'empat definitiu.