INTERNACIONAL
Esports 05/06/2012

Ronaldinho, presentat a l'Atletico Mineiro després de trencar la relació amb el Flamengo als tribunals

EL davanter brasiler Ronaldinho Gaúcho ha fitxat per l'Atlètic Mineiro, després d'haver sortit del Flamengo per mitjà d'una demanda en els tribunals.

Ara
1 min

BarcelonaRonaldinho, vestit amb la indumentària d'entrenament de l'Atlètic Mineiro, va participar primer en una pràctica realitzada a portes tancades per l'equip de la ciutat de Belo Horizonte, segons imatges mostrades des d'un helicòpter per la televisió Sport TV. El jugador, que va complir 32 anys el 21 de març, va ser presentat oficialment després de l'entrenament i va signar un contracte fins al final d'aquest any, segons va afirmar el president del club, Alexandre Kalil, en una roda de premsa transmesa per internet.

Ronaldinho va afirmar que està "motivat" i que la seva preocupació és "donar el màxim per intentar conquistar títols" amb el seu nou equip. El futbolista va anunciar dijous passat la rescissió del seu contracte amb el Flamengo, que va ser efectiva per mitjà d'una denúncia presentada davant un tribunal laboral a causa dels reiterats endarreriments del club carioca en el pagament dels seus salaris, segons va anunciar una de les seves advocades. L'esportista afirma que el Flamengo li deu 40,2 milions d'reals (uns 20,1 milions d'dòlars) en salaris endarrerits, primes i drets d'imatge.

El pas de Ronaldinho pel Flamengo va estar esquitxat per les polèmiques que va generar l'agitada vida nocturna del futbolista que, tanmateix, al·lega que mai va interferir en el seu rendiment esportiu. En aquests dos anys el Flamengo va guanyar el campionat regional de Rio de Janeiro del 2011 i es va classificar a la Copa Libertadores d'aquest any, en què va ser eliminat en la primera fase.

stats