REIAL MADRID
Esports 05/09/2012

Ronaldo: "No estic trist pels diners"

Cristiano Ronaldo va emetre ahir un comunicat a les xarxes socials en què assegurava que el motiu de la seva tristesa no eren els diners. Ronaldo també va reafirmar el seu compromís amb el Reial Madrid.

Jordi Mestre
2 min

BARCELONA.Cristiano Ronaldo va sortir ahir al pas de les informacions que l'acusaven de declarar que estava "trist" per aconseguir una millora de contracte. El portuguès va emetre un comunicat a les xarxes socials en què assegurava que el fet d'expressar la seva tristesa havia creat "un gran rebombori": "Alguns diuen que vull més diners, però un dia es veurà que no és el cas", va assegurar. Ronaldo també ho va aprofitar per garantir al madridisme la seva "motivació, dedicació, compromís i desig de guanyar títols", i va afirmar que té "massa respecte" per si mateix i "pel Reial Madrid" per no rendir al 100%.

Tot i la polèmica que envolta el Madrid des de les controvertides declaracions de Ronaldo, els jugadors del primer equip blanc han mostrat el seu complet suport al futbolista portuguès. El defensa Álvaro Arbeloa va declarar ahir que Ronaldo "potser necessitava més afecte". Segons el defensa salmantí, "tothom té dret a estar trist": "Ronaldo no té els problemes de la majoria dels espanyols, però és perfectament raonable que estigui trist", va assegurar. L'ex del Liverpool també va afegir que la dimensió mediàtica de Ronaldo donava massa repercussió a l'assumpte: "Com que és Cristiano qui ho diu, tothom en parla. No cal donar-hi tanta importància, jo no li he sentit dir que vol més diners o més anys de contracte", va afirmar el lateral. En la mateixa línia es va expressar el brasiler Kaká, que va assegurar que Ronaldo té "tot el suport" de la plantilla.

Els jugadors del Barça, per la seva banda, no s'han volgut ficar en el cas. Messi, des de l'Argentina, va assegurar ahir que ell no tenia "res a veure" amb el que passés amb Ronaldo: "Quan parli Cristiano no heu de venir a preguntar-me a mi, ni tampoc a l'inrevés. Jo no hi tinc res a veure", va sentenciar.

Algunes fonts, però, indiquen que l'actitud de Ronaldo hauria provocat rebuig en el si del club blanc. El diari online El Confidencial va anunciar ahir que les declaracions de Ronaldo no havien agradat gents al president Florentino Pérez. Davant una suposada petició de traspàs, Pérez hauria reaccionat airadament: "Per què ens dius això amb el mercat tancat i no una setmana abans?", hauria dit.

Infelicitat interessada

L'excusa de la infelicitat no és nova en Cristiano Ronaldo. El portuguès ja va fer servir el seu estat d'ànim per renovar quan jugava al Manchester United. El club anglès, de fet, li va millorar el contracte fins a cinc cops en sis temporades. A Madrid el portuguès podria estar utilitzant la mateixa estratègia, amb l'aparent connivència dels mitjans: el Daily Star britànic assegura que el Manchester City estaria preparant 120 milions d'euros per fitxar-lo, i altres informacions asseguren que el PSG també estaria interessat en ell. Ronaldo no es pot queixar: si mai decideix que Madrid ja no l'omple, no li faltaran destins esportius on vulguin fer-lo feliç.

stats