Barça
Esports 11/03/2011

Rosell: "Mourinho i Wenger? Els nostres jugadors i tècnics parlen al camp"

Després de les acusacions de suposades ajudes arbitrals a favor del Barça de les que parlen Wenger i Mourinho, el president del club ha volgut evitar qualsevol polèmica

Efe
2 min

BarcelonaDesprés de les acusacions de suposades ajudes arbitrals a favor del Barcelona per part dels tècnics de Reial Madrid i Arsenal, José Mourinho i Arsène Wenger, respectivament, el president del club català, Sandro Rosell, s'ha mostrat "gens indignat, sinó molt feliç", perquè els jugadors i entrenadors blaugranes només "parlen al camp".

"No estic indignat. Estic molt feliç pel que ha parlat Messi al camp, pel que parla Iniesta al camp, pel que parla Pep fent la tàctica, pel que ha parlat el nostre porter parant el que havia de parar. Estic molt content pel que els nostres jugadors i tècnic han parlat al camp i, sobretot, d'estar a quarts de la Lliga de Campions", ha afirmat.

En declaracions als periodistes, després d'intervenir en una de les ponències, del Global Sports Forum Barcelona, que reuneix a la ciutat catalana a un ampli elenc de destacats esportistes i personalitats lligades al món de l'esport, Rosell ha assegurat que aquestes acusacions "no l'esgoten", ja que, "sincerament, em fixo només en els nostres jugadors i entrenador, i no estic pel tema".

Als últims dies, els tècnics de Reial Madrid i Arsenal han carregat contra el quadre de Pep Guardiola, al qual han acusat d'estar afavorits pels estaments arbitrals i institucionals.

Així, i després de ser eliminats pels blaugranes en vuitens de la Lliga de Campions, el tècnic de l'Arsenal, Arsène Wenger, va denunciar que l'àrbitre suís Massimo Busacca havia estat el responsable de la derrota del seu equip, en expulsar rigorosament el seu davanter Robbie Van Persie.

De la seva banda, el madridista José Mourinho ha tornat a criticar avui un suposat favoritisme cap als catalans en l'elaboració del calendari de la lliga, que el portuguès considera adulterat.

"La veritat és que no entenc massa l'argument (de Mourinho)", ha reiterat Rosell diverses vegades, recordant que valors com el "fair play", entre d'altres, fan del Barça més que un club, en referència a la conferència que ha impartit aquesta tarda al congrés.

En tot cas, i malgrat les queixes del portuguès, Rosell ha refusat donar als blancs com a descartats a la Lliga, ja que "en això del futbol, fins que la matemàtica no mani, no es pot dir res".

"Set punts no són res -ha recalcat-, i amb els partits que queden, pots tenir dues ensopegades i mitja i ja estàs, això és molt llarg, pas a pas, hem de pensar en el pròxim partit, un després d'un altre", ha indicat.

I és que el president culer ha reconegut que "no li agrada gens" pensar que la competició lliguera pot estar a la butxaca. "Temps al temps", ha asseverat. "Guanyar el Sevilla, i en qualsevol camp, és important, però queda molt per fer, no hem de començar a fer càlculs. Hem d'anar partit a partit i sense pressa".

stats