Esports 16/11/2011

Rosell demana a la FIFA i la UEFA que escoltin els clubs

T.p.
1 min
Andoni Zubizarreta parlant ahir a Qatar.

BARCELONASandro Rosell va participar en el congrés internacional Aspire4Sport de Qatar, on va parlar sobre les relacions amb la UEFA i la FIFA. Rosell va explicar que creu que aquests dos organismes haurien d'escoltar més els clubs: "No creiem que sigui just que nosaltres paguem els salaris i ells facin servir els nostres jugadors i obtinguin ingressos usant-los. És una qüestió que s'ha de tractar seriosament", va manifestar.

Rosell va fer referència al tema dels horaris quan va parlar del futur de la Lliga de Campions. "És possible que en el futur vegem un Barça-Manchester, com l'última final de la Lliga de Campions, en dissabte", i a més, va assegurar: "Volem tenir una Champions League sota l'ombra de la UEFA, però també volem que escoltin i atenguin les nostres demandes, una cosa que l'Associació Europea de Clubs [ECA] està demanant", va comentar. Durant la seva ponència, Rosell va insistit en idees que ja havia defensat durant l'entrevista amb Al Jazeera, com la de reduir la lliga espanyola a 16 equips i augmentar el nombre de partits i participants de la Lliga de Campions.

Després de la intervenció de Sandro Rosell, va ser el torn de Carles Folguera i Andoni Zubizarreta. El director de La Masia va explicar que la responsabilitat del Barça va més enllà de la formació esportiva dels jugadors, ja que també és tasca seva ocupar-se de la formació humana dels residents.

Per la seva banda, Andoni Zubizarreta va situar la figura del futbolista, des del punt de vista esportiu i humà, com a eix fonamental de l'estructura organitzativa del Barça, per damunt del sistema de joc o d'altres aspectes col·laterals.

stats