SEGONA DIVISIÓ
Esports 02/09/2012

El Barça B recupera la rialla davant d'un Sabadell sense gol (2-0)

El filial blaugrana suma els tres primers punts de la temporada davant un Sabadell que encara no ha marcat cap gol

Ara
2 min

BarcelonaPrimer triomf del Barça B d'Eusebio aquesta temporada. El filial blaugrana ha aprofitat les errades defensives del Sabadell per guanyar el segon derbi català de la temporada. Els arlequinats, que encara no havien rebut cap gol, han perdut aquesta força defensiva ajudant amb errades a un Barça B on Rafinha ha fet de líder amb un gran partit i Deulofeu ha jugat només els darrers 10 minuts.

El filial blaugrana, fins ara encertat en atac però fluix en defensa, s'ha mostrat més sòlid gràcies a la incansable feina de Rafinha, Ilie i Sergi Roberto. El central Lombán, fins ara un dels jugadors més fluixos del filial, també ha millorat el seu rendiment. El Sabadell en canvi, no ha aconseguit fer-se amb la pilota, jugant molt separat entre línies malgrat la feina d'Anibal en atac. El mexicà Ulises Dávila, cedit pel Chelsea, no ha gaudit de cap mena de protagonisme.

El Barça B ha començat dominant. Als 16 minuts, després de pressionar la sortida de pilota arlequinada, el Barça B s'ha avançat gràcies a un xut creuat de Kiko Femenia. El partit, una mica lent, s'ha convertit en un intercanvi de cops amb ocasions a les dues porteries. Oier i el pal després d'un xut d'Eneko han evitat l'empat d'un Sabadell que s'ha acostat amb perill, i Nauzet ha evitat el segon gol a botes d'Araujo, que jugava sol en punta.

A la segona part, el Barça B ha colpejat de nou gràcies a una contra liderada per Rafinha. El seu xut, desviat per un defensa, ha superat Nauzet. El gol ha fet mal a un Sabadell que s'ha fet amb la pilota però sense idees. De fet, el Barça B ha mortificat la defensa arlequinada amb atacs amb espais on Nauzet ha evitat més gols amb grans aturades. Dongou, que ha entrat per Araujo, s'ha convertit en un corcó fins a la fi del partit amb dos gols que no han pujat al marcador per fora de joc. El Sabadell ho ha intentat amb dues rematades d'Aníbal, però Oier ha estat encertat.

El Sabadell queda amb dos punts i encara cap gol marcat. El Barça B el supera amb tres punts, després del primer partit sense rebre un gol.

Barça B: Oier, Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo, Sergi Roberto (Luis Alberto, 89'), Rafinha, Ilie (Deulofeu, 80'), Kiko Femenia, Lobato i Araujo (Doungou, 62').

Sabadell: Nauzet, Ramirez, Paz, Tortolero, Espasandin, Héctor Simón, Fernando Llorente (Fito, 54'), Hidalgo (Gato, 62'), Ulises (Baha, 80'), Eneko i Anibal.

Àrbitre: Vicandi Garrido (Basc). T.g. Sergi Roberto (83')

Gols: 1-0 (16') Kiko Femenia, 2-0 (48') Rafinha.

stats