SEGONA DIVISIÓ
Esports 25/06/2012

Un grup d'empresaris japonesos ha iniciat els tràmits per convertir-se en el màxim accionista del Sabadell

El grup ha adquirit accions per valor de 610.000 euros i pretén aconseguir el 51% del capital social del club

T.p.
1 min

SabadellSegons han reconegut fonts de la directiva, el grup ha adquirit accions per valor de 616.000 euros i ha canalitzat l'operació a través del soci sabadellenc Domingo Lozano just abans que expirés la segona fase d'ampliació de capital, reservada en exclusiva per als abonats. Radio Sabadell ha avançat aquesta informació.

Els japonesos pretenen aconseguir el 51% del total del capital social, d'acord amb la informació de fonts diverses, la qual cosa equival a uns 2,4 milions d'euros, xifra que s'han compromès a aportar abans del 25 de juliol, quan conclourà la tercera i última fase del procés, que comença demà 26 de juny i serà oberta a tothom. L'inversor japonès, de qui fins a la data no ha transcendit més informació, pretén potenciar el futbol base arlequinat i aportar el seu propi patrocinador.

Les mateixes fonts han assegurat que darrere la inversió oriental s'amaga un ambiciós projecte per enfortir el Sabadell a la recerca de l'ascens a Primera Divisió, i que els nous propietaris mantindran la confiança en l'actual directiva, presidida per Joan Soteras.

El Sabadell va ser protagonista d'algunes informacions al Japó quan el davanter internacional sub'21 Hiroshi va jugar la temporada de l'ascens a Segona A. A més, la darrera temporada el club arlequinat va contractar un davanter juvenil, Hayato Yakumaru, fill d'un popular cantant pop dels anys 80, fet que va portar diverses televisions japoneses a la Nova Creu Alta.

stats