BARÇA
Esports 26/06/2012

El Sampdoria, el rival del Barça al Trofeu Gamper

Toni Padilla
1 min
Eder i Pozzi, jugadors del Sampdoria, celebrant un gol aquesta temporada.

BARCELONA.Toni Freixa, el portaveu de la junta directiva del Barça, va anunciar ahir el calendari oficial de la pretemporada del primer equip, amb partits a Hamburg (24 de juliol), Tànger (28 de juliol) i París (4 d'agost). "Els dies 8 i 11 d'agost hi haurà dos amistosos més. S'han d'ultimar ciutats i rivals", va explicar Freixa. El partit del dia 11 podria ser a Bucarest (Romania), segons fonts consultades per aquest diari. Freixa també va confirmar que "el Barça jugarà el Trofeu Joan Gamper el 20 d'agost contra el Sampdoria, coincidint amb el 20è aniversari de la final de Wembley del 92". El Barça també farà un entrenament a Montilivi (Girona).

Entre altres coses, Toni Freixa també va explicar que el club mantindrà "els preus dels abonaments del Camp Nou i dels aparcaments, que es mantindran per a la temporada 2012-13, amb l'actualització de l'IPC".

Villar i Mourinho

Freixa també va manifestar que el club espera que no hi hagi cap amnistia per part d'Ángel María Villar, i així l'hi han fet saber a través d'una conversa telefònica. "Qui va fer el que va fer no pot tenir un indult", va dir sobre Mourinho.

El portaveu també va negar una multa del club a Dani Alves per haver jugat un amistós benèfic sense tenir l'alta mèdica.

stats