BARÇA
Esports 20/04/2012

Artur Mas: "Passarem l'eliminatòria i guanyarem els campionats"

El president de la Generalitat ha fet acte de presència a la presentació de la campanya FubolNet al costat de Sandro Rosell, que no ha parlat del clàssic

Ara
1 min
Artur Mas i Sandro Rosell, durant la presentació del programa FutbolNet

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el del Barça, Sandro Rosell, han presentat al Palau de la Generalitat el programa FutbolNet, un projecte impulsat per la Fundació del Barça que fa servir l'esport per fomentar el desenvolupament humà i social en barris de ciutats catalanes identificats com prioritaris en termes d'intervenció social i comunitària. Rosell no ha volgut parlar del clàssic. Artur Mas tampoc ho ha fet obertament, però amb una rialla a la boca ha comentat que "passarem l'eliminatòria i guanyarem els campionats". Tot seguit ha afegit que "passarem l'eliminatòria de la incivilitat i la incultura i guanyarem els campionats, no només els de futbol, sinó també els dels valors". El president de la Generalitat ha dit també que "un dels valors d'aquest programa és que cal saber perdre i guanyar. Nosaltres, en aquest país i en aquesta casa, en sabem molt, d'això".

FutbolNet és un projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona i l 'Obra Social "la Caixa" que pretén educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva, concretament del futbol. El programa s'implementarà en 20 localitats catalanes, 5 per cada demarcació, i tindrà una durada de 24 setmanes, amb dues sessions de dues hores per setmana. Es practica en espais urbans –interiors i exteriors– cedits pels ajuntaments de cada municipi. FutbolNet té a cada municipi 60 beneficiaris amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys, escollits per la Fundació FC Barcelona i l'ajuntament corresponent, d'acord amb criteris de vulnerabilitat social. Les sessions es duen a terme sempre en horari extraescolar.

stats